Кариери

Ние помагаме и инвестираме да постигнете пълния си потенциал

Искаш да работиш в МИГ инженеринг?

Компанията набира както служители с дългогодишен опит в сферата на строителството, така и млади и мотивирани специалисти в планирането, проектирането и управлението на всички етапи в изграждането на инфраструктури, инсталации, обществени сгради, промишлени сгради и жилищни сгради.

Ние предлагаме

Работна среда и условия

Благодарение на високия професионализъм фирмата се е отвърдила на пазара, като една от най-добрите в бранша. Множеството обекти дават възможност за разнообразие от възможности за натрупване на опит или за профилирано развитие.

Допълнителни стимули

МИГ Инженеринг винаги се отнася с голямо внимание към всички служители, като държим на виския професионализъм. Държим на регламентираното работно време и добра екипировка и условия за труд, за да гарантираме безопастност и добра работна среда за нашите служители.

Обучение и кариерно развитие

Фирмата инвестира в подобряване на познанията на персонала и тяхната техническа подготовка в България и Германия, като не спираме да се стремим към обновяване на техниката и внедрявнае на иновации. Организираме семинари и командировки за нашите служители, защото вярваме, че информирания и сплотен екип е гаранция за добри резултати.

Отворени позиции

Нашата компания е като едно голямо семейство и ние търсим хора, които да следват нашите ценности и с гордост да бъдат част от нашия екип! Добре дошли в МИГ инженеринг!

Job Posting Title Location Department Date
Помощник ел.монтажник-ел.техник гр. Пловдив Помощник ел.монтажник-ел.техник March 17, 2017
Работник производство и монтаж на вентилационни системи гр. Пловдив Заготвителна база March 15, 2017
Строителен техник гр. Пловдив Строителен надзор March 13, 2017
Шофьор гр. Пловдив Механика March 13, 2017
Електротехник гр. Пловдив Електро March 13, 2017

Търсите работа и реализация по посочените позиции?