Site Overlay

Кариери

Искаш да работиш в МИГ инженеринг?

Компанията набира както служители с дългогодишен опит в сферата на строителството, така и млади и мотивирани специалисти в планирането, проектирането и управлението на всички етапи в изграждането на инфраструктури, инсталации, обществени сгради, промишлени сгради и жилищни сгради.

Ние предлагаме

Работна среда и условия

Благодарение на високия професионализъм фирмата се е отвърдила на пазара, като една от най-добрите в бранша. Множеството обекти дават възможност за разнообразие от възможности за натрупване на опит или за профилирано развитие.

Допълнителни стимули

МИГ Инженеринг винаги се отнася с голямо внимание към всички служители, като държим на виския професионализъм. Държим на регламентираното работно време и добра екипировка и условия за труд, за да гарантираме безопастност и добра работна среда за нашите служители.

Обучение и кариерно развитие

Фирмата инвестира в подобряване на познанията на персонала и тяхната техническа подготовка в България и Германия, като не спираме да се стремим към обновяване на техниката и внедрявнае на иновации. Организираме семинари и командировки за нашите служители, защото вярваме, че информирания и сплотен екип е гаранция за добри резултати.

Отворени позиции

Нашата компания е като едно голямо семейство и ние търсим хора, които да следват нашите ценности и с гордост да бъдат част от нашия екип! Добре дошли в МИГ инженеринг!

[stm_vacancies]

Hey! I am first heading line feel free to change me

Търсите работа и реализация по посочените позиции?