Жилищен Парк IZIDORA

Лидер в строителния бизнес

Жилищен Парк I Z I D O R A е разположен на ключовия бул. Пещерско шосе, като при композиционното решение е търсено хармонизиране на архитектурата на новите сгради със заобикалящата среда, както и усещане за комфорт.

Концепцията на проекта е вдъхновена от стремежа за създаване на иновативен дизайн за максимално качество на живот. Екстериорното решение отчита постоянното движение в съвременния свят, а индивидуалните фасадни елементи създават симбиозата между уют и модерна архитектура.

Осигурен е удобен пешеходен и автомобилен достъп до сградите и до подземния паркинг, разполагащ се на площ от 3дка. В свободните от застрояване части на терена е предвидено озеленяване за подобряване на общия естетически образ, самостоятелни дворчета за мезонетите, както и детска площадка за най-малките.

Разпределения и още информация за сградата – http://migengineering.bg/izidora/

МЕЗОНЕТИ С ГРАДИНИ

Жилищен Парк Izidora е проектирана според съвременните тенденции за околна среда и озеленяваме. На първите 2 нива в тяло „Б“ са разположени 12 броя мезонети със собствени градини, които предлагат на нашите клиенти допълнително разнообразие.

На първо ниво мезонетите разполагат с дневна и кухненски бокс, както и санитарен възел. По интериорна стълба се достига до второто ниво – с голяма спалня, баня, гардеробна и френски прозорци към градината.

В зависимост от предпочитания на нашите клиенти, сградата развива отоврени и затворени обеми във височина, така че всеки да получи своето луксозно лично пространство.

ЗА АРХИТЕКТИТЕ

Жилищен Парк Izidora разполага с различни типове просторни и функционални апартаменти с интересни разпределения. Оптималната осветеност е постигната чрез използване на благоприятните посоки, като изложението на север е сведено до минимум.

Архитектите от „АГГА студио“ са търсили максимална хармония и създаване на цялостен ритъм в две напълно самостоятелни тела А и Б, които взаимно се допълват. Чрез ротацията на етажите се постига по-висок комфорт и уют. Редуването на обеми и материали създават различно усещане във всеки един кът от сградата, както и различна и уникална гледка.

Сградата разполага със зелени площи и голям подземен паркинг, гарантиращ обслужването на цялата сграда с нейните обществени и жилищни функции. Планирането на площите на жилищен парк IZIDORA, както и целият ландшафт е съобразен с цялостния обем на сградата.

ДЕТАЙЛИ

Клиент: МИГ ИНЖЕНЕРИНГ
Местоположение: Пловдив, "Пещерско шосе" 158
РЗП: 8341
Година: 2017/Setember
Архитект: AGGA studio

КОНТАКТИ

Проектант
АГГА Студио ООД
гр. София, бул. България 56А, ет.5, ат.2
0878 878 378 | 0882 629 667
office@aggastudio.com | www.aggastudio.com