Търговско-технически център Александрис

ОБЩИ ПАРАМЕТРИ

Офис сградата е триетажна монолитна без сутерен и с плосък топъл покрив и е ситуирана в югоизточната част на имота, на калкан със склада и бъдещата производствена сграда.

На първия етаж са разположени търговския отдел зона експозиция мостри, магазин и санитарно-битови помещения за работещите в склада и бъдещата прозиводствена сграда. Осигурена е топла връзка със склада. На това ниво в зоната на стълбищната клетка са предвидени котелно, главно ел.табло и машинно помещение за хидравличен асансьор.

На втория етаж са канцеларски помещения, заседателна зала, помещение за рекреация с кът за кафе, компютърна зала. Предвидена е визуална връзка със склада с прозорец с противопожарно стъклно.

На третия етаж са разположени семинарна зала и три стаи за  гости.

Довършителните работи осигуряват лесно почистващи се противоплъзгащи подове. Преградните стени са по система “Кнауф”. Във всички помещения се предвиждат окачени тавани от минераловатни плочи 60/60см (AMF).

Фасадата е алуминиева, структурна, окаченс, остъклена със стъклопакет с външно стъкло Stopsol – зелен, по детайли на фирмата производител. На втория и третия етаж са предвидени подпрозоречни парапети с вградена топлоизолация и гипсокартон.

Отводняването на покрива  е вътрешно. Естествената венрилация е осигурена от отваряеми прозорци по фасадата, а за вътрешните помещения и санитарните възли е осигурена принудителна вентилация. Естественото осветление се осигурява от прозорците.

ДЕТАЙЛИ

Възложител: „Александрис Инженеринг” ЕООД
Местоположение: гр. Пловдив, бул. „Кукленско шосе” №28
РЗП: 936,70 m2
Година: 2003

КОНТАКТИ

www.alexandris.bg

Read More