Интериорен дизайн

GET IN TOUCH

Нуждаете се от специфичен интериорен дизайн? Ние строим всеки един обект с внимание към детайла и разбработките ни винаги включват финално оформление.

ИНТЕРИОРНО ПРОЕКТИРАНЕ

В МИГ Инженеринг винаги търсим естетиката в нашите прокети и планираме и проектираме нашите обекти, така че да бъдат максимално функционалните. Внедряваме ефективни модели при строителството, за да предизвикаме дизайнерски решения във Вашите домове, офиси и обществени обекти.

Фирмата разполага с опитен екип, които ще изготви необходимите разгъвки и детайли, за да превърнете обитаваното от Вас пространство в приказка, която вие сами не сте си и мечтали. До този момент компанията е изготвила множество жилища, ресторанти, фамилни къщи и обществени сгради до степен на настаняване и с внимание към всички съвременни стандарти за интериор.

ПРОЕКТИРАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ:

Интериорен дизайн и мебели

Фирмата е разработила и обзавела множество обекти от вратата до най-дребния и уютен кът. През годините сме натрупали опит в управлението на жилищни площи и сме добили реална представа за качеството на материалите, които влагаме и за необходимостите на различни клиенти със специфични нужди.

Намалена стойност за реализация

Благодарение на по-големите количества и добри контакти с фирми производители и вносители, МИГ инженеринг ще достави на Вас най-качествените резултати на достъпни цени. Още повече, така спестявате куп непредвидени разходи и директно се нанасяте в готово жилище по Ваш вкус. В повечето случаи разработките са толкова детайлни, че още преди закупуване на материалите, Вие ще можете да се разходите из нашите 3D обекти и да разгледате всеки детайл.

Уникален и стилен

Дори при еднотипни жилища и разпределения, ние се стремим да разработим различни интериорни решения. Така понякога при използването на едни и същи настилки, облицовки и декорации, ги съчетаваме, така че да получим уникален резултат. Търсим Вашата идентичност в специфични детайли и предлагаме решения, които са доказано рационални и водят до подобряване на стандарта на живот.

Планиране и мениджмънт

Благодарение на постоянния контакт с нашите проектанти, МИГ Инженеринг разработва всички детайли на един интериор. Така не остават да стърчат кабели и недоизпипани елементи. В следствие на добрите практики и планиране на материали от самото проектиране, фирмата може да предвиди всеки един елемент, което е гаранция за качество и срок на изпълнение.

Търсите качествен дизайнер за Вашия интериорен дизайн?