Електрически инсталации

GET IN TOUCH

ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕ

Фирма МИГ ИНЖЕНЕРИНГ разполага със специалисти в изграждането на електрически инсталации.
Компанията има богат опит в изграждането на външни връзки и захранвания на малки и големи жилищни сгради, обществени сгради и е лидер в планирането на необходимостите за обслужване на промишлени пощности и автоматизации.
Точен линеен график и пълна логистика за проектиране и доставка на качествени материали са гаранция за качество. Чрез стриктното спазване на всички наредби по действащата нормативна уредба, висококвалифицирани работници и богат опит, фирмата се е отвърдила като надежден партньор в изграждането на електроцентрали и независими енергийни източници.

Производствена и инженерингова дейност – извършване на строително-монтажна дейност, външно и вътрешно ел. захранване, цялостно проектиране и изграждане на ел. системи, ремонтна и сервизна дейност. Фирмата се занимава с окомплектовка на всякакви ел табла.

ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ЕЛ. ЗАХРАНВАНЕ И АВТОМАТИЗАЦИЯ

Линеен график и сигурност

МИГ Инженеринг е изградила множество жилищни и промишлени проекти в страната и чужбина. Обектите ни са изисквали високо ниво на професионализъм и качество на изпълнение, което е гаранция за сигурност на изградените от нас инсталации.

Съотношение цена качество

Благодарение на изградените логистични бази на фирмата и множеството изпълнени обекти, компанията може да предложи на своите клиенти най-добри цени при намален риск и преразход.

Контрол и нормативи

Упражнаяваме качествен контрол във всеки един етап по изграждането на линията на захранване и автоматизация. МИГ Инженеринг може да въведе в експлоатация Вашия обект, като стриктно спазваме всички стандарти за безопастност и сигурност.

Планиране и проектиране

Ние знаем колко е важно да се планират всички разходи повреме на строителство, но още по-прецизни сме в намаляването на разходите при експлоатацоя на Вашите жилищни или промишлени сгради.

Търсите качествен строител за Вашите сградни инсталации?