М И Г И Н Ж Е Н Е Р И Н Г

ИЗИДОРА

#IZIDORA

Жилищен Парк IZIDORA е разположен на ключовия бул. Пещерско шосе, като при композиционното решение е търсено хармонизиране на архитектурата на новите сгради със заобикалящата среда, както и усещане за комфорт.
Концепцията на проекта е вдъхновена от стремежа за създаване на иновативен дизайн за максимално качество на живот. Екстериорното решение отчита постоянното движение в съвременния свят, а индивидуалните фасадни елементи създават симбиозата между уют и модерна архитектура.
Осигурен е удобен пешеходен и автомобилен достъп до сградите и до подземния паркинг, разполагащ се на площ от 3дка.
В свободните от застрояване части на терена е предвидено озеленяване за подобряване на общия естетически образ, самостоятелни дворчета за мезонетите, както и детска площадка за най-малките.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ НА СГРАДАТА С КВАДРАТУРИ – РАЗГЛЕДАЙТЕ АПАРТАМЕНТИТЕ И НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕ ЗА ИНДИВИДУАЛЕН ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ ИЛИ ДРУГИ ВЪПРОСИ.

#IZIDORA разполага с различни типове просторни и функционални апартаменти с интересни разпределения. Оптималната осветеност е постигната чрез използване на благоприятните посоки, като изложението на север е сведено до минимум.
Архитектите от „АГГА студио“ са търсили максимална хармония и създаване на цялостен ритъм в две напълно самостоятелни тела А и Б, които взаимно се допълват.
Чрез ротацията на етажите се постига по-висок комфорт и уют. Редуването на обеми и материали създават различно усещане във всеки един кът от сградата, както и различна и уникална гледка.
Сградата разполага със зелени площи и голям подземен паркинг, гарантиращ обслужването на цялата сграда с нейните обществени и жилищни функции.
Планирането на площите на жилищен парк IZIDORA, както и целият ландшафт са съобразени с цялостния обем на сградата.

3D Фотореалистични визуализации 

#IZIDORA е проектиран според съвременните тенденции за околна среда и озеленяване. На първите 2 нива в тяло „Б“ са разположени 12 броя мезонети със собствени градини, които предлагат на нашите клиенти допълнително разнообразие.
На първо ниво мезонетите разполагат с дневна и кухненски бокс, както и санитарен възел. По интериорна стълба се достига до второто ниво – с голяма спалня, баня, гардеробна и френски прозорци към градината.
В зависимост от предпочитанията на нашите клиенти, сградата развива отворени и затворени обеми във височина, така че всеки да получи своето луксозно лично пространство.

Показатели:
УПИ 3 337 м2
Застроена площ на комплекса 1 004.97 м²
Сграда А 490.94 м2
Сграда Б 514.03 м2
РЗП на комплекса 8 340.61 м2
Сграда А 4 097.96 м2
Сграда Б 4 242.65м2
Места за паркиране на ниво сутерен 90 бр. на ниво терен 7 бр.
Над 100 места за паркиране, напълно гарантирано обслужване на жилищните площи.

Свържете се с нас

+359 32 625 400

Пишете ни

office@migengineering.bg