М И Г И Н Ж Е Н Е Р И Н Г

Комплекс Кибела – Марково

Модерен дом само на 10мин. от Пловдив

Факт – можете да закупите Вашата луксозна къща в с. Марково, непосредствено да стадион “Сокол“. Сградите са разположени стъпаловидно, така че да гарантират по-добро проветряване и гледка към тепетата на град Пловдив. МИГ Инженеринг изпълнява сградите с най-висок клас изолационни и довършителни материали. Къщите са проектирани от АГГА студио, така че всяка да има своята уединеност и цялост с дворното пространство. Модерната архитектура на комплекс Kibella, създава цялостен ансабъл от просторни къщи със собствени парцели около 500кв.м. Всички къщи разполагат с 2бр. парко места, като цялата улица е с регулиран достъп. Външните връзки за сградите са изцяло новоизградени, а в допълнение всеки дом има собствени възобновяеми източници на енергия с пълна автоматизация.

Архитектурата

ПЪРВИ ЕТАЖ – КОТА ±0.00м 

Входът на кота ±0,00 е разположен централно на сградата, на +0.45м. над терена, като достъпът до него е чрез няколко плавни стъпала с височина 15см. Входното пространство към жилищната част е оформено с портална врата, а откъм градината – с плъзгаща се дограма, която създава контакт по вътрешната фасада с околната среда. Парковини плочи оформят ходовите линии и допълват благоустрояването на имота.

На този първи етаж се разполагат:

  • кухня  със зона за хранене;
  • дневна зона;
  • спалня;
  • санитарно помещение;
  • вертикална комуникация;
  • външно стълбище към складово и сервизно подземно помещение.

Вертикалната комуникация на сградата се осъществява посредством вътрешна свободностояща метална стълба по индивидуален проект, която внася завършеност на цялостния облик на сградата и има пряк визуален контакт към всички нейни части.

ВТОРИ ЕТАЖ  – КОТА +3.40м

  • 3 спални – две от тях са обслужени с един санитарен възел, а главната спалня разполага със свои гардеробна и баня;
  • допълнително мокро помещение;
  • достъп до покрива.

ПОДЗЕМЕН ЕТАЖ  – КОТА -2.50м

Подземното ниво служи за склад, работилница, помещение за ВиК и други инсталации, както и за разполагане на допълнително оборудване и автоматизация.

Внимание към детайлите

Вдъхновението за модерно жилище идва от връзката на човек с природата.

Всеки природен факт е символ на някой духовен факт. Всяко явление в Природата съответства на някое състояние на ума.

Ралф Емерсън

Kibella Марково” е това място, където всичко е достатъчно. Можете да се насладите на природата от всеки ъгъл на вътрешността на сградата. Там ще намерите оптималното пространство, което е необходимо на всяко семейство. Помислили сме за всичко, така че обитателите да имат спокойствието и времето да се насладят на моментите с техните близки без да се налага да мислят за битови нужди.

Примерно разпределение

Галерия

 

Свържете се с нас

+359 32 625 400

Пишете ни

office@migengineering.bg