М И Г И Н Ж Е Н Е Р И Н Г

Жилищно строителство

Над 30 години опит в строителството на домове!

Това ни научи да ценим гледните точки, както на клиентите, така и на инвеститорите. Вниманието към детайлите и прецизност във всеки елемент до завършен проект. Влагаме иновативни строителни материали, които да повишат качеството на живот, сигурност и съвременни удобства за живот. Съчетаваме рационалното с конфорта и ниските експлоатационни разходи, за да гарнтираме на нашите клиенти дългъг експлоатационен живот. Нашите сгради се характеризират с новаторство и по-модерна архитектура, която е съчетана със стилистиките на съответните квартали. Стремим се да изграждаме независими жилищни сгради с винамние към подходите в околната среда. Адаптираме нашите проекти съобразно изискванията за достъпна среда и хора в неравностойно положение, като търсим най-добрите решения за всяка една локация и характер на строителство.

Жилищното строителство изпълняваме с монолитна стоманобетонна склетно-безгредова конструкция с тухлени стени. В зависимост от вида на жилищно строителство прилагаме различни подходи, като се стремим да осигурим максимална естествена степен на осветеност. Сградите ни са изчислени с най-висока степен на противоземетръс съгласно IХ-та степен по скалата на Медведев – Шпонхойер – Карник. Работим с доказани продукти, като се стремим да прилагаме най-добрите строителни практики по отношение на изграждане и подготовка на помещенията до акт14.

Нашата компания държи на високите стандарти и през годините сме разбрали, че качеството на живот зависи изключително много от изолационните свойства на сградата и системите, които използваме. Точно за това, ние от МИГ Инженеринг залагаме само качествени материали и прилагаме новости от света на изолационните практики, за да осигурим ниски експлоатационни разходи и максимален комфорт. Нашите къщи са с изолация от 20см. EPS и прилагаме всички видове каменна вата и други топлоизолационни системи при различните фасади, за да запазим помещенията сухи и топли.

МИГ Инженеринг залага на висок клас стъклопакети и профили за дограма. В зависимост от вида на обекта, ние монтираме 5 камерна PVC или алуминиева дограма с гарантиран произход. Изплозваме различни стъклопакети в зависимост от проектните решения, дизайн и енергийни оценки, но залагаме на троен стъклопакет за максимално качество на обитаване.

Нашите сгради са проектирани с максимално внимание към детайлите и се стремим да осигуряваме конфорт на обитаване на всички нива. Вертикалните връзки, както и асансьорите са неразделна част от нашите сгради, дори когато не са необходими. Стремим се да релизираме сгради при най-високи стандарти за безопасност и евакулация, като обръщаме внимание на детайлите в общите помещения.

Завършваме нашите сгради до ключ съгласно БДС, с довършителни или напълно готови за ползване. Компанията предлага различен клас жилища с различно ниво на завършеност.
Монтираме всички видове външни инсталации, слаботокови и други електро инсталаци. Всички табла с предпазители с дефектнотокова защиа, поставяме ключове и всички други електрически елементи в общите части. От опит знаем, че трябва да изградим всички удобства за нашите клиенти, така че да могат да адаптират жилището си, съобразно динамичния живот, който живеем.

Дъжим на паркирането и озеленяването! Всички наши сгради обезпечават паркирането на 100%, като се стремим да осигуряваме повече от необходимите паркоместа. МИГ Инженеринг изгражда подземни гаражи с водоплътни стени и висок клас на пожаро защити и изолация. Стремим се да развиваме околната среда в едно с предвиденото озеленяване и различните подходи към сградата.

Свържете се с нас

+359 32 625 400

Пишете ни

office@migengineering.bg