М И Г И Н Ж Е Н Е Р И Н Г

МИГ Инженеринг вдига двата нови блока на Марица Гардънс

Комплексът е разположен върху площ от 40 дка в северозападната част на град Пловдив

Търсенето на луксозни жилища е актуална тенденция на имотния пазар. В отговор на очакванията на купувачите “Марица Гардънс” ЕАД продължава застрояването на своя парцел с нови сгради. Срочното и висококачествено изпълнение на вече построените седем блока в комплекса са сред основните мотиви фирма „МИГ инженеринг” ЕООД да бъде предпочетена отново от инвеститора. Тя изпълнява блок № 6 и блок №7 – двата нови обема в “Марица Гардънс”.

Комплекс „Марица Гардънс“ е разположен върху площ от 40 дка в северозападната част на града, в близост със северния бряг на река Марица. Той попада сред богата паркова среда, до езиковата гимназия „Пловдив“, ПУ „Паисий Хилендарски“ и Окръжна болница. Бул. „България“ осигурява лесен достъп до централната част на Пловдив, магистрала „Тракия“ и изходите на града.

Жилищен блок № 6 е ситуиран в южната част на имота, като южната фасада има директен изглед към реката. Сградата е разположена между жилищен блок № 5 (част от построените блокове в комплекса) и жилищен блок № 7 (Част от новия проект). Жилищен блок № 7 е ситуиран също в южната част на имота, като южната  фасада има директен изглед към реката. Сградата е разположена между жилищен блок №6 и жилищен блок №8, и двата част от новия проект. Квадратурите на апартаментите и в двата блока варират от 60 кв. м с една спалня, 90-100 кв. м с две спални  и 160 кв. м с три спални.

С изпълнението на този проект „МИГ инженеринг” ЕООД за пореден път доказва, че е сигурен, надежден и коректен партньор в строителството.

 

За една година обучихме 18 младежи в Панагюрище

Само за една година фирма „МИГ инженеринг” успя да обучи 18 човека млади строители. Те вече са наети и работят на площадката на „Асарел Медет” в Панагюрище.

Обучението се проведе по програмата за осигуряване на заетост по Проект “Нова възможност за младежка заетост” и започна още през октомври 2015 г., уточниха от фирмата. Става дума за наемане на работници по договори за обучение по време на работа и стажуване по няколко длъжности в строителството: електротехник, строителен, монтьор вътрешноотоплителни инсталации, монтьор вентилационни тръби , кранист и общ работник ОВИ.

По проекта – с договори за обучение по време на работа – са наети общо 14 безработни младежи, които в рамките на 6 месеца в процеса на работа усвояват специалностите монтьор вътрешноотоплителни инсталации, монтьор вентилационни тръби и общ работник ОВ. По проект “Нова възможност за младежка заетост” – с договори за стажуване – са наети общо 4 безработни младежи, които под ръководството на наставници усвояват практически умения по придобити от тях специалности, а именно електротехник, строителен и кранист (подвижен).

От фирмата имаха курсове по две програми – за обучение и стажуване – по всички тези специалности. Общо 6 човека бяха обучени за елтехници и кранисти, останалите усвоиха другите от изброените специалности.

„Фирма „МИГ инженеринг” нае най-много млади хора на територията на нашия град и те вече започнаха работа. В този смисъл тя е най-големият ни работодател и затова сме я номинирали за приз в националната класация на Агенцията по заетостта”, казаха от Бюрото по труда в Панагюрище. /Марица.бг

 

Източник: в. Марица, 28.12.2016г.

Прочетете още