М И Г И Н Ж Е Н Е Р И Н Г

Статия във в. Марица

Купувачите търсят жилища в бутикови сгради

Малка бутикова жилищна сграда с 8 апартамента завърши наскоро фирма „Миг инженеринг”. Разположена в Пампорово – точно между двата лифта на хижа „Студенец” – тя е отлична локация за любителите на зимните спортове. Изпълнена е по проект на „АГГА студио”, с водещ проектанти арх. Ангелина Горчова и арх. Александър Геренски.

„Ваканционните имоти набират скорост, казва инвеститорът инж. Митко Горчов, има интерес към бутиковите сгради, изпълнени качествено и прецизно”. Осемте апартамента тук с днешна дата са продадени, а купувачите им – българи и англичанин – се радват на една комфортна обстановка, идвайки на почивка в курорта. Сградата е в типичния алпийски стил и е напълно газифицирана. Изпълнена е с еталбонд и с облицовките на Baumit.  Освен това тя е защитена от по-суровите метеорологични условия на района с 12 см изолация по последен модел. Котли на газ осигуряват топлата вода и отоплението за жилищата в нея.

От фирма „Миг инженеринг” вече са се ориентирали към следващия си проект – апарт хотел. Той е съседен на вече описания обект и е планиран така, че да включва ски гардероб, 25 апартамента, кафе, ресторант и магазини при разгъната застроена площ от 3000 квадрата. От фирма „Миг инженеринг” уточняват, че са собственици на терена. При готов и одобрен проект в момента се търси подходящ инвеститор за реализацията му.

Източник: в. Марица, 22.03.2017г.

Прочетете още